Propunere reducere CAS

https://www.fanatik.ro/florin-citu-propune-cresterea-salariilor-prin-reducerea-cas-cu-5-cati-bani-in-plus-le-ar-ramane-romanilor-19895152)
PSD este de acord cu orice variantă care poate asigura majorarea salariilor românilor, care să nu afecteze pensiile. Dar trebuie să amintim partenerilor de Coaliție că avem 3 restanțe pentru care PSD insistă de mult timp și care încă nu au fost rezolvate: 1) Reglementarea prețurilor la energie; 2) Oprirea creșterii prețurilor la carburanți și 3) Plafonarea prețurilor la RCA. Deci întâi trebuie rezolvate aceste restanțe și apoi așteptăm PNL să vină cu o propunere clară în Coaliție
Dar când vor veni în Coaliție cu această propunere, dacă vor mai veni, sperăm ca cei de la PNL să vină cu o variantă mai serioasă, pentru că din ceea ce au anunțat până acum nu e clar dacă propun ca CAS să scadă cu 5% sau cu 20%. Dacă vorbesc de scăderea de la 25% la 20%, asta înseamnă o reducere de 20%, nu de 5% cum au anunțat. Deci așteptăm o discuție mai serioasă în Coaliție, însă doar după ce rezolvăm cele trei restanțe, pe care PSD le consideră foarte urgente.